MaviFM Forumları
Temmuz 25, 2008, 23:39:33 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 2. Geleneksel MaviFM Buluşması 20 Temmuz Pazar Günü Bilgi İçin Tıklayın

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: MaviFM Yılın Annesini Seçti  (Okunma Sayısı 1284 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
djzeyno
M
*

Rep Gücü 1

« : Mayıs 11, 2008, 14:44:25 »

MAVIFM YILIN ANNESiNi SEÇTi...

Bundan 3 yıl önce sanal alemin en iyi radyosu olmak için yola çıkan MaviFM, sizlerle el ele gönül gönüle vererek ve önce sevgiyi paylaşarak dostluk temeleri atarak bugünlere geldi.

Bugün, bir ilke imza atmanın Vermiş Olduğu mutluluğu sizlerle paylaşmak istedik.

11 Mayıs Anneler Günü için 9 Mayıs'ta düzenlenmiş olan yarışmaya, 80 şanslı dinleyicimiz doğru cevap vererek katılmaya hak Kazandı.

09 Mayıs 2008 Tarihinde Cuma Günü "DJ Zeyno ile Deli Dolu Saatler" adlı canlı yayınımızda Anneler Günü için düzenlenen yarışmada, sevgili dinleyicimiz VAN ilinden NURAY hanımın çok değerli annesi GÜLÜZAR TEMiZAY adına çekilişe Katılarak yarışmayı kazandı.

Bu Vesile ile Annesini Mutlu Etme şansını bize Vermiş Oldu.

GÜLÜZAR TEMIZAY Hanımefendiyi yaptığımız yarışmada MaviFM'de yılın ANNESI seçtik.

Bugün 11 Mayıs 2008 ANNELER GÜNÜ

Bugün çok özel bir gün ve bu günü dünyadaki tek kutsal varlık olan annelerle birlikte yaşıyoruz

Bu vesile ile GÜLÜZAR TEMIZAY annemizin Anneler Gününü yürekten kutluyor ellerinden öpüyoruz.

Van ilinde yaşayan MAviFM in çok değerli Annesinin çiçeğini Vermek Için
MaviFM Ailesi adına sevgili arkadaşımız DJ Meral, Sayın GÜLÜZAR TEMIZAY hanımefendiyi bizzat Kendi ziyaret edip, hepmizin adına elini Öperek, çiçeğimizi Ulaştırıp GÜLÜZAR TEMIZAY annemizle güzel Bir sohbet etme şansını elde etti.

Sevgili arkadaşımız DJ Meral, KMlerce yolu katederek Annemize ulaştığı için ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Gönül isterdi ki, bu mutluluğu, bizi dinleyen dinlemeyen tüm annelerimizle paylaşabilelim...

BÜTÜN ANNELERiMiZiN ANNELER GÜNÜNÜ TEKRARDAN KUTLUYOR VE NiCE SAGLIKLI GÜNLER GEÇiRMESiNi TEMENNi EDiYORUZ...

MaviFM'de Yılın Annesi: GÜLÜZAR TEMIZAY...

Dinleyicimiz Nuray hanım ve annesi

« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2008, 17:09:55 Gönderen: vona » Logged
norTH
MaviF

Rep Gücü 13

« Yanıtla #1 : Mayıs 11, 2008, 14:49:17 »

kutlarım tebrik ederim ellerinden öperim..
tüm annelerin anneler gününü tüm ictenlikle kutlarım.

Türk Doğ Türk Yaşa Türk Öl Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...!

VaTaN MiLLeT BaYrAK!

Seni Özlüyoruz ATAM!
CeNGiZHaN
MaviF

Rep Gücü 10

Yaşa,Gör ve Hisset.. ;)

« Yanıtla #2 : Mayıs 11, 2008, 15:08:23 »

Benim icin en kutsal varlık annedir.. O annemin ve diğer tüm annelerimin ellerinden öper,anneler günlerini kutlarim..

Kaybettiklerini Düsünme,Bırak Kaybedenler Seni Düsünsün...
KraLiCe
MaviF

Rep Gücü 79

Gülbahçem..

« Yanıtla #3 : Mayıs 11, 2008, 15:54:11 »

Böyle güzel bir Günde ,
11 Mayista tüm Annelerin Anneler gününü kutluyorum...

Herzaman ilklere imza atan Mavisim, yine yapmis yapicagini..

Zeynomu ve Merali tebrik ediyorum...

Bende burdan, annemin anneler gününü kutluyorum insallah bende o duyguyu tadarim...
Belkide 10 yil sonra bu mesajimi okurken gülümsücem...
Belkide bir 15 - 17 yil sonra, kendi kizim benim burdan anneler günümü kutlulucak...

Belki, Belki...
Cok fazla duygusalim sanirim bugün, Zeynom tebrikler yeniden, Tebrikler Mavisim...

Sustum be gülüm...sustum...
FaRuK
Super Moderator
MaviFM

Rep Gücü 164

(199)

« Yanıtla #4 : Mayıs 11, 2008, 16:01:05 »

Tebrik Ediyorum, Bütün Annelerin Anneler Gününü Kutluyorum. Gülümseme

DeNiZKiZi
MaviF

Rep Gücü 17

« Yanıtla #5 : Mayıs 11, 2008, 16:32:38 »

yilin annesini tebrik ederim..
Tüm annelerin anneler günü kutluyorum.Anneler kutsaldir.canim annem seni cok seviyorum sen olmasaydin bende olmazdim...
insallah o güzel duyguyu bende tadarim.. ama daha var Gülümseme söyle 5-10 sene galiba.

Gögüsümüzde AY ve YILDIZ.Sen olduk biz geliyoruz. Gögü titretir bu sarkimiz 70 milyon söylüyoruz oOooOo TÜRKIYE TÜRKIYEE haydi zafere.TÜRKIYE TÜRKIYE oOOoOo yer gök inlesin bu sesi dinlesin.HEP SENINLEYIZ TÜRKIYEE...
gizemlidost
MaviFM

Rep Gücü 84

RaHaT Uyu YaR SaNa HaKKıMı HELAL ETTİM...

« Yanıtla #6 : Mayıs 12, 2008, 07:31:23 »

Bende tüm annelerin dogum gününü kutluyorum..

Sizide tebrik ederim harikasınnnn...Zeyno ve Meral
« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2008, 07:33:17 Gönderen: gizemlidost » Logged

Nuray
M
*

Rep Gücü 0

« Yanıtla #7 : Mayıs 12, 2008, 09:20:22 »

selamun aleyküm mavifm yöneticileri ve sevgili zeynocuğum annemi yılın annesi olarak yayınladığınız için çok teşekkür ederim annem seni ve merali çok sevmiş bu güzel duyguyu tattırdığın için buna vesile olduğun için allah razı olsun canım Rabbim Yar ve Yardımcın olsun insallah
vona
M
*

Rep Gücü 5

« Yanıtla #8 : Mayıs 12, 2008, 10:38:14 »

hic tanımadığımız ve büyük ihtimalle de tanıyamayacagımız bir anneden, boyle guzel sozcukler duymamıza vesile oldugun icin tesekkur ederiz.

$> cd /pub
$> more beer
TüLiN_87
M
*

Rep Gücü 0

« Yanıtla #9 : Mayıs 12, 2008, 10:41:31 »

zeynooomm kan kardeşiiimm yemin ederim ki şoktayım ne diceqmi bilemiyorum vallahi helal olsun sana da meral arkadaşıma da ikinizi de tbrk ederim sizin qibi evlatları olduqu için ailenizi de tbrk ederim.
heralde bi ilktir böyle radyodan bi buluşmanın qerçekleşmesi qözlerim doldu videoyu izlerken aqlamamak için zor tuttum. Ağlayan
ne desem az size Tek kelimeyle helal olsun...
zeynom seni çok seviyorum yaa bitanemsin..
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.097 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu